Мова сайту: українська або російська
Увійдіть або зареєструйтеся, щоб отримати більше можливостей

назад до рецептів
Чорнослив, фарширований волоським горіхом, в сметанному соусі
  1. Чорнослив акуратно надрізати маленьким гострим ножиком з одного боку і всередину заховати половинку очищеного волоського горіха. Те ж саме проробити з усім наявним чорносливом.
  2. У мисці збити сметану з цукром. Кількість цукру, його сорт, а також жирність сметани підібрати за смаком. Темний тростинний цукор, наприклад, додасть суміші легкий карамельний присмак, а чим густіший буде сметана, тим легшим вийде крем.
  3. На дно блюда або тарілки викласти в один шар приблизно третина фаршированого чорносливу і залити третю сметанного крему.
  4. Так само шарами викласти решту чорнослив, кожен шар рівномірно покриваючи кремом. Крему потрібно використовувати не занадто багато і не занадто мало — чорнослив не повинен плавати в сметані, але повинен бути щедро нею політ. По - останній шар чорносливу прикрасити листочками м'яти і полити кремом.
  5. Поставити блюдо з чорносливом в холодильник на деякий час і дати чорносливу просочитися кремом. В ідеалі його треба охолоджувати протягом декількох годин або навіть ніч — в останньому випадку прикрашати чорнослив м'ятою краще безпосередньо перед подачею на стіл.


Чорнослив, фарширований волоським горіхом, в сметанному соусі

Буде готове через

30 хвилин

Інгредієнти

чорнослив 1 кг
горіхи 200 г
сметана 200 г
цукор за смаком
СМАЧНОГО!

Клунок - продовольчий магазин нового формату, який відкрився в 2013 р. в місті Суми. Ми надаємо послугу "доставка продуктів додому", а також послугу "доставка піци додому". Ми подбаємо, щоб Ваше замовлення було дбайливо упаковане і швидко доставимо його Вам.

Використовуючи наш сайт Ви приймаєте умови угоди користувача

© 2013 — 2015 Клунок. Всі права захищені.