Мова сайту: українська або російська
Увійдіть або зареєструйтеся, щоб отримати більше можливостей

назад до рецептів
Французький яблучний пиріг з крихтою
  1. Для початку приготуйте крихту, змішавши борошно з корицею.
  2. Додайте вершкове масло і цукор. Розітріть суміш руками.
  3. В окремій мисці збийте масло з цукром, вбийте яйце.
  4. Борошно змішайте з дріжджами і сіллю.
  5. Змішайте обидві суміші, поступово вмішати молоко. Перелийте тісто в приготовану форму.
  6. Очистіть і наріжте яблука, викладіть їх колом поверх тіста. Зверху присипте крихтою.
  7. Випікайте 35-45 хвилин.


Французький яблучний пиріг з крихтою

Буде готове через

1,5 години

Інгредієнти

Масло 60 гр
Борошно 140 гр
Цукор 100 гр
Яйце 1 шт
Дріжджі 1 ч.л.
Сіль за смаком
Молоко 8 стаканів
Яблуко 2-3 шт
Для крихти
Борошно 70 гр
Кориця 2-3 щіпки
Масло 40 гр
Коричневий цукор 70 гр
СМАЧНОГО!

Клунок - продовольчий магазин нового формату, який відкрився в 2013 р. в місті Суми. Ми надаємо послугу "доставка продуктів додому", а також послугу "доставка піци додому". Ми подбаємо, щоб Ваше замовлення було дбайливо упаковане і швидко доставимо його Вам.

Використовуючи наш сайт Ви приймаєте умови угоди користувача

© 2013 — 2015 Клунок. Всі права захищені.