Мова сайту: українська або російська
Увійдіть або зареєструйтеся, щоб отримати більше можливостей

Узбецький плов з куркою
  1. Помити і порізати на шматки курку. У казан налити олію соняшникову на 1 див. Розжарити. Нарізати цибулю і обсмажити в маслі. Курку посолити, поперчити, покласти в масло. Обсмажити на великому вогні. Зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати 30 хвилин.
  2. Потерти моркву на крупній тертці. Викласти зверху м'яса рівним шаром і тушкувати ще 20 хвилин.
  3. Рис промити. Додати в нього 1 чайну ложку спецій для плову і 1 чайну ложку солі, перемішати. Відкрити кришку і покласти 2 головки часнику нечищене (попередньо помивши їх). Зверху насипати рис рівним шаром. Закип'ятити воду і акуратно залити рис, так, щоб вода піднялася над рисом на 5-7 мм
  4. Зверху накрити кришкою з вафельним рушником. Тушкувати 30 хвилин. Відкрити і акуратно перевернути рис. Тушкувати 30 хвилин. Вимкнути вогонь і все перемішати. Дати настоятися ще 15-20 хвилин.


Узбецький плов з куркою

Буде готове через

2 години 15 хв

Інгредієнти

курка 500 г
рис 500 г
цибуля 300 г
морква 500 г
часник 2 головки
спеції до плову 1 ч.л
СМАЧНОГО!

Клунок - продовольчий магазин нового формату, який відкрився в 2013 р. в місті Суми. Ми надаємо послугу "доставка продуктів додому", а також послугу "доставка піци додому". Ми подбаємо, щоб Ваше замовлення було дбайливо упаковане і швидко доставимо його Вам.

Використовуючи наш сайт Ви приймаєте умови угоди користувача

© 2013 — 2015 Клунок. Всі права захищені.